Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HästTotem; Power. Livsinsikten/Cirkelvärdet m.m. Det vi får ska vi ge vidare. Kraften Energin; lärdomen, humorn, verktygen, glädjen. Hästen.




Istället för en fontän

 

 

*

mitt i stan

för att jag kan

för att jag vill

för att ingen kan säga att det är fel

 

förrutom de som vägrar ha härligheten nära

 

dyngan

 

men dynga är i mina ögon bara fältet

att gräva diamanter på

 

så jag vill ha en

mitt i stan

för att jag kan

för att jag vill

för att ingen kan säga att det är fel

 

att hitta diamanter i stan

 

jag vill ha en

mitt i stan

 

jag vill ha en häst

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-24 04:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri