Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äh..




Dopet

 

 


*

i lagom blött bladder döper jag dig
så du må bli våt och frusen

sladder
mellan mummel och magont
är inget mer än
bladderns inväntan

så jag döper dig idag
i lagomt blött så bladdern blir dig nådig
när den kommer

må alla synder dig simma
runt din hals och rädslan bli levande

så att förändring sker lika starkt
så som din vilja vägra förändras har slagit rot

så ock i resultat blir svaren
frågan i styrka och strävan

mot evinnerlighetens näste
Kammaren för det Ofödda Ordet

så ock bli kraften

i evighet,  jamen

så ock blir Saften i Bägaren
om man tillsätter tillräckligt mycket

eld

En Rosa Ånga för Trånga Sinnens
upplåsning

(blåsningen innehöll massa syre så tack)

låt oss föreviga skimret vi såg
mellan tvenne monologer

det var säkert Roger som slutade
elda
han som låg där och tyckte sig söka ett svar

och svaret till honom är att råg är i ryggen sanning
bättre än korn under tungan
så ta luren ur örat och skicka mig inga

fler egoistiska sms om egna sorgers påverkan
på egot

 

så jag döper dig
i solens
i månens och merkurius krafter

för två eviga
Herrans Liv

ett i varje öra

Sån är kraften
av Tystnad

sån är kraften av outtalade viljor
syften och önskningar

Sån är kraften av

Kvicksilver

 

när Ordet fängslas av Oordets vilja

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 176 gånger
Publicerad 2011-01-24 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri