Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oåterkallelig tid

Jordens undergång
är närmare än den
minut som nyss gått

Påståendet låter
som en paradox,
en omöjlighet
- men tänk efter

Den gångna minuten
är oåterkallelig
Den kan inte
återskapas
Ingen väg
finns tillbaka

Vägen till framtiden
och undergången
ligger däremot öppen
Nära i tiden eller
oändligt avlägsen
kan vi inte veta

Frågan är vilken
nytta vi har
av den insikten
Vad ska den
användas till?

Annat än att
skriva en vers




Fri vers av ghost
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-24 09:24



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Ja, MED ORDEN lever vi vidare !!!!!!!!!!!!!!!
2011-01-24

  Pot Pourri
.. för den minut som gått är bakom oss, och vi bör passa på att leva medan tid är, går och fortsätter gå tills vi inte kan längre? Bra nyttig tankeställare. Så klart vi skriver! Tack!
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost