Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Larmrapporterna från hela världen (speciellt från USA) är nu legio !


Gå inte i fällorna !

Varje dag snart, basuneras det ut att "ett mindre elitgäng" hotar hela vår värld (har ju skrivit om detta förrut)! Min tes är den att ,visst, det FINNS en klick som har dessa SJUKA planer, men de VILL ,först, SKAPA PANIK ! Låt dem,för Guds skull, INTE lyckas ! Det FINNS bra folk bland de etablerade, vi måste lyssna på DEM , i stället ! De KAN hindra det här.....

----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-24 10:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Etablissemanget är jag alltid skeptisk till. Även - eller kanske i synnerhet - det religiösa.
Bibeln talar om Antikrist, som kommer att styra världen.
Men också om Jesus som ska tillintetgöra hans välde.
2011-01-24

  Gunnar Hilén VIP
Konspiration ?
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska