Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

riktad, med smått snedleende :)




monologen

 

*

bruset benådar
bara bevilja behovet bortom
blå begynnelse blickar bifall

ernå medkänsla

dränker dig dominante dåre
du dreglar där dövad
duellera din dödligt degenererande dogmatik

ernå integritet

eviga egoegon eggar enkomt extraktionernas egna egg
epsilons efterkonstruktion erfar en enfaldig exstas
enär enade evigheters egoeldar eskallerar eterns enda eon

ernå vishet att skilja dom åt

bruset benådar bakom bönens band
bruset bär bägarens bubblor
bevara bevara

ernå vilja att ta ansvar

*

det är idag du är sönderflirtad

ernå insikt

ernå distans

ernå glädje att förstå

 

välvilligheten

 

ernå egots njutning

*

din tur Handsome

*

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Pot Pourri
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-28 01:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri