Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lockrop

hon jollrar för djuren
mildrar tjurens lynne
vi ärver rop, fjällekon

kryddar frukostgröten med komst
den där brunnen dit hon brukade gå efter vatten revs

vindögat står öppet
hon sjunger för solen och tvätten

språkets baksida drar irrigt vidare i otrygga hörn




Fri vers av objekt3
Läst 430 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-24 14:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Djurpoesi första textstycket.
2019-08-28

  Nanna X
jaaa en kulning som skickar oss på tidlös resa!
2011-11-30

  Ulf D VIP
Friskt om samtalsillusionens väsen, i textform, häftigt.
2011-01-29

  Johan Pollnow
mycket vackert. sjunger för solen och tvätten.
2011-01-29

  Järnkatten
Gillar mycket :)..
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3