Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk så det kan gå...


Bibliskt samhälle på ett ord

Matt 25:29
Ty var och en som har skall få, och det i överflöd, men den som inget har, från honom skall tas också det han har. [kap]
Luk 19:26
Ja, jag säger er: Var och en som har skall få, men den som inget har, från honom skall tas också det han har. [kap]
----------------------------------------------------

Helt plötsligt, så kom dessa ord för mej
De orden passar bättre in på regeringens attityd
Mer än nåt annat
De som tjänar mycket pengar, ska få kvar mer

För de som tjänar lite

Ska man ta även av det….



Tänk att Fredrik, Jöran, Maud och Jan

Är så Bibliskt belästa….

Och praktiserar den, ja fast bara den meningen då

Lösryckt ur sitt sammanhang…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger
Publicerad 2011-01-24 18:28



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja min bok finns i kroppen... hjärtat och förhoppningsvis hjärnan också!
2011-01-25

  Larz Gustafsson VIP
Detta handlar om tro, inte om ekonomi.
Läs om den första församlingen i Apostlagärningarna kapitel 2 respektive 4.
Där kan du se det klasslösa och rättvisa samhället i funktion.
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO