Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är gnällig.

 

ibland vill man luta sitt huvud mot en vuxen axel
och bli buren som ett litet barn
ibland vill man klaga
det gör så ont
jag är trött
orkar inte mer

ta en värktablett

sov en stund
allt går över till en annan dag
kanske?




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 253 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-01-24 18:51



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Jag som tänkte radera den här gnälltexten! Och så blir hela poeter.se som en varm famn, tack ska ni ha!
2011-01-26

  Filosofen2
Jag vet vad du pratar om:(... Men du det är skönt att finna någon att vila mot:)
2011-01-26

  Anna*
Det är så skönt om det finns en sådan famn.
2011-01-25

  Ingela Svenson VIP
jag är minst lika gnällig, det måste man få vara när det känns så! Alla profeter för positivt tänkande till trots!
2011-01-24

  Svartsilver
ja ibland vill man vara liten och gömma sig i mors kjolar.
2011-01-24

  Larz Gustafsson VIP
Det är det som är så skönt med Jesus. Hos Honom får man göra precis just det.
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger