Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag andas

Du andas
Allt levande på den här planeten andas då vi bara fyller våra lungor med luft
Oxygen
Och att vi alla nu bara lyckas med det är ju bara det helt otroligt, för ibland när man bara hostar och får upp en massa skit ifrån lungorna
så kan det kännas ganska så tufft
Kanske man är förskylld
och det är då som det som oftast bara är någon kompis eller någon annan som bara ger en ett slag i ryggen
eller bara en vänskaplig liten knuff
med orden
Lossnade den där skiten för dig nu?

`Holt, host`
Ja, ja, tack så mycket, min vän!

Jag andas
Du andas
Alla så andas vi
Det är bara ett ta djupt andetag, och känna dig fri

Ken Cassel
24/1-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-24 18:53



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
He,he! :)
Härligt Ken!
2011-01-24

  Emme VIP
Fint! Jag tar det där djupa
andetaget nu!
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel