Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort liten natthistoria, Skriv en liten kommentar om den var utmärkande på något sätt Wretling 9e December 2005


Transprinsessa


Du suger min själ på din tunga
Kokar min själ med ditt lim
En minnesflash till då vi var unga
Som i trans samlas vi igen
Skickar runt våra drömmar i en bunker
Sniffar livets lim och du är med mig, min
Transprinsessa

Dina drömmar som försvann
Längst järnvägspåret i regnet
Finns här återigen
Rök här med mig ikväll
Livet blir som i trans
Och du kommer aldrig mer bli dig själv
Dina ögon andas genom min själ
Då vi sitter i våran bunker
Och sniffar livets lim, och du är med mig
Transprinsessa

Slutade att leta efter livets mening
Då jag mötte dig
Mörkret hänger lågt över oss
Även en kväll som ikväll
Du försvann och dom vann
Smeker mina sorger
Med dig som skydd
Vi sitter i våran bunker
Och sniffar livets lim, och du är med mig
Transprinsessa




Fri vers av Wretling
Läst 378 gånger
Publicerad 2005-12-09 23:00



Bookmark and Share


    la-poet
"Smeker mina sorger
Med dig som skydd"

"Dina ögon andas genom min själ
Då vi sitter i våran bunker
Och sniffar livets lim"

starkt starkt .. jag älskar denna
2005-12-17

  pang
jättebra! verkligen...

känner igen mig oroväckande mkt. att bli så uppe i en människa att man inte riktigt inser vad det är man håller på med. men att ändå må bra.
2005-12-14

  Last Word Spoken
"Slutade leta efter livets mening
då mötte jag dig"
Transprinsessa
Gillar den skarpt!
Kramar/Loredana
2005-12-10

  Natalie VIP
*tänka*
vet inte riktigt vad jag ska skriva, men den var riktigt bra den här :)
2005-12-10

  _Qexa
Jodu, Erik.

Även om ens drömmar blir krossade,
vill man ha kvar i sitt hjärta ändå;

"Dina drömmar som försvann
Längst järnvägspåret i regnet
Finns här återigen"

Jag blir bara mer och mer inspirerad av dig.
Mycket bra! :)
2005-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Wretling
Wretling