Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i sanden på stranden

på en strand
jag vandrar
känner sanden mellan mina tår
den varma sköna sanden
hör bruset av vågorna
vågorna som sakta rullar in
långt borta ser jag horisonten
solen går sakta ner
ner över horisonten

på stranden
i den varma sanden
jag vandrar ensam
till ljudet av bruset
från dom stilla vågorna




Fri vers (Fri form) av IngMarie
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-24 19:19



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin, sparar..
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

IngMarie