Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek till ett barn

se in i ett barns ögon
vackra blå ögon
se dess lycka
när han eller hon får en
kram
puss
beröm
det är kärlek
till ett barn




Fri vers (Fri form) av IngMarie
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-26 14:08



Bookmark and Share


  nightsoulz
att forma en kommentar.. behöver jag inte.. denna är klockren o bra!!
2011-01-26

  Just Emotions
underbart!
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

IngMarie