Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en eka på havet

i en eka vill jag ligga
ute på ett hav
på dom guppande vågorna
känna den friska klara luften
vinden
solen
sakta och försiktigt
smeka min kind
njuta av tystnaden
och gunga mig till söms
på dom guppande vågorna




Fri vers (Fri form) av IngMarie
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-24 19:26



Bookmark and Share


  nightsoulz
vacker!
2011-01-26

  mare VIP
Dikten rymmer frihetskänslor, ljuvlig..
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

IngMarie