Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min älskade

gnistan kommer
gnistan går
ibland är vi
lessna
trötta och så
men ofta kommer glöden
då vill vi båda två


känna din närhet
älska med dig då
med massor av tända ljus

i tystnaden som hörs
bara våra andetag
från hjärtats djup
jag älskar dig så




Fri vers (Fri form) av IngMarie
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-26 19:21



Bookmark and Share


  nightsoulz
saknar ord.. <3
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

IngMarie