Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mi amore

på en grönskande sommaräng
bland blåklockor prästkragar och tusenskönor
vill jag ligga
se på den vackra blåa sommarhimmelen
höra svalorna högt där uppe
där vill jag ligga
med dig tätt bredvid

mi amore




Fri vers (Fri form) av IngMarie
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-01-25 09:05



Bookmark and Share


  nightsoulz
oerhört vackert skrivet.. känner doften av sommaräng=)
2011-01-26

    ej medlem längre
simpel och vacker liten förklaring, och sista raden var verkligen som en svalkande bris
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

IngMarie