Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våren

jag vill se våren blomma upp
se trädknopparna slå ut
se hur krokusarna, snödropparna och tulpanerna blommar invid husväggarna
sitta på en bänk någonstans i skogen
och känna den underbara lukten av våren
höra fåglarna kvittra glatt
nu är våren här
där på en bänk
vill jag sitta med dig
med dig min kära




Fri vers (Fri form) av IngMarie
Läst 225 gånger
Publicerad 2011-01-26 14:06



Bookmark and Share


  nightsoulz
fiiint!!=) o så är våren på g
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

IngMarie