Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor som består

Sekunder, timmar,
dagar, veckor går.

Men mina känslor
för dig består.

Fast jag inte alls förstår...
hur de överlever.

Utan din närhet.




Fri vers av Amorina
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-24 20:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är inte ensam om att känna så. Vacker text!
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina