Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hugaligen ! Riktat till en del unga killar......(av idag..)


INTE ville jag vara ung nu !

Tänk
att alltid vara macho !
att "käka tjejer till frukost, lunch och middag"
att slåss mest och bäst
att förakta "töntarna" (de som sköter sig hela tiden)
att slarva med läxorna (kompisarna är viktigare !)
att se upp till nedknarkade rap-artister med ett kriminalregister

Tänk om !
(det gör du nog en dag...., hoppas jag...)

-----




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-24 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska