Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du att du stör

Varje morgon
stoppar jag
undan dig.

För att få ro
sköta det jag ska.

Ta hand om blommorna
tvätten, jobbet,
läsa tidningen...

Men du lyckas
ändå alltid
vara med.

Vattnar jag
blommorna,
är du där,
mellan mig
och blomman...

Jag spiller med
kannan...

Får hämta papper,
torka golvet.

Tvättar jag,
känner jag
din doft...

Tappar flaskan
med sköljmedlet.

Läser jag tidningen
är du där och stör,
jag hör din röst,
missar allt som hänt.

Ska jag dricka kaffe
dyker du upp,
jag spiller,
fumlar.

Vet du att du stör?

Och att jag är så glad att du det gör!




Fri vers av Amorina
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-24 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina