Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Striptease

Ser henne skriva
till den
som betyder mest

Ser pennan
i hennes hand

smeka

över det blanka
pappersarket

Ser henne

när hon låter orden
falla så

att hon till sist
sitter naken
vid bordet

exponerad
i ord
och gärningar

åtrådd
genom längtan

åtrådd
genom kött
och hud
och tankar

genom kön
och tårar

när hon skriver livet
i brevet

till den älskade
Andre




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-24 21:33



Bookmark and Share


  judit.s
oj.
Wow!
Fan vad bra!
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP