Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till en man som kanske aldrig kommer att förstå hur mycket han har betytt för mig..han betyder...


älskar dig på något vis,med fel och brister och allt...

saknar dig älskling

det du fick mig att känna
så stort...
och det spelade ingen roll
att du inte var här

fysiken är inte alltid allt
du fyllde mig ändå
så många hålrum
i mitt inre
tätades

värmen och kärleken
den var sann
även om vi inte riktigt
kände varandra

så kändes det som
att jag kunde ha sagt ja
till att dela en hel del
dagar och nätter
månader och år
med dig

du tystnade

jag vet att det säkert
var mitt fel
då mitt tålamod
inte alltid är det starkaste

jag är svag på en
massa sätt
men jag ville vara det
inför dig
med dig

jag trodde att du skulle
klara även det
trodde att du var
någon supermänniska
den som jag aldrig
kunde bli

jag saknar dig nu
igen
när jag nu tillåter mig att
känna

jag tar av mig
stoltheten
och alla tankar ...
ofta inbillade och
fantiserade

naken
själsligt

och önskar att du
kunde känna

mig..

jag finns kvar här
för dig
och jag vill ha dig
mänsklig
med alla dina fel
och brister
och allt annat...

saknar dig så
älskling....




Fri vers av firefire
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-01-24 23:31



Bookmark and Share


  Erik Hall
Vackert!
2011-01-26

  Emme VIP
Jättefint vännen...
2011-01-25

  aol
en underbart berörande gripande skrift, kändes i mitt hjärta
2011-01-24
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire