Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

hjärtat värker

skriker och trevar
efter något
som aldrig funnits

en dröm
eller mer sannolikt
en lögn




Fri vers av Hanna Carlsson
Läst 557 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2011-01-25 00:15



Bookmark and Share


  Charlotta-Andersson
Hanna Hanna min vän,
ja dig alltid lova
att jag i ditt hjärta finnas
2011-03-12

    vilgot hellros
väldigt bra, känner igen detta!
2011-01-25

  Anna*
Alla våra illusioner ... applåder
2011-01-25

  Niclas Petersson VIP
Bittert och jäkligt smärtsamt. Känns igen.
Gillar.
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Carlsson
Hanna Carlsson