Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behovet av en vän

Alla behöver vi

en trofast

vapendragare

försedd med lediga öron

bekräftande mun

och klarsynta ögon.






Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 450 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-01-25 01:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ibland behövs någon av de aktuella kroppsdelarna mer än de andra.
2011-01-25

    eva m h
Ja tack!!
2011-01-25

  Mr Lindemann VIP
Lite lätt slarvigt läste jag "Försedd med leriga öron"
"Beskäftig mun" och "Klagande ögon"

Men att ha en sådan vän, som du beskriver här, är nog mer värd
2011-01-25

    ej medlem längre
Visdomsord!
*applåderar*
2011-01-25

  Anadol
Bokmärkning, helt klart!
2011-01-25

  Nina Ahlzén
En hund!
2011-01-25

  Niclas Petersson VIP
En ständigt bekräftande mun är rätt trist. Men i övrigt håller jag med.
Gillar.
2011-01-25

  •AW•
fint skriven reflexion om behovet av mänsklig kontakt...tyvärr har inte alla detta behov tillgodosett...finns alldeles för många ensamma
2011-01-25

  Anna*
Så sant som det är skrivet! Applåd
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans