Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljudet inifrån

du-dunk, du-dunk

det riktigt dånar inombords
som när havet stormar om natten
vi ligger så tätt, så tätt

ivriga fingrar fumlar hektiskt
som om tiden skulle springa ifrån oss
våra andetag fyller intet

snälla stanna kvar
du nästlar dig in
under huden

lämna mig aldrig
låt din tunga puls
bli min

du-dunk, du-dunk




Fri vers av Kimberly Enqvist
Läst 369 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-05 23:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar o sötkärleksam i sin dudunkning o aura, man dunkar med.
2011-02-07

    Snelin
Jag måste säga att jag tycker det här var en av de bästa dikter som du har skrivit, Kimba! :3
2011-02-06

  dead_prez
Du skriver förbannat bra och tack för din kommentar; det är nog vrickad jag är. Eller jag vet inte, kanske det som är problemet, tack i alla fall!
2011-02-06

  peter markurth
bra
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Kimberly Enqvist
Kimberly Enqvist