Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tribut

köper fem kilo blodapelsiner på marknaden
kvarglömd rubin och skållad hud
bekvämlighetens Gud nynnar
virvel kurtiserar fraktaler
lockar fram mössen

säkerhetspulver bakom sjögrästvål
alpsjöns barberarskrå
orakelbär från kaktusen törstsläcker
tullen tar din sprit
den döde och Återuppståndne näcken rodnar

albina hästögons gåta






Fri vers av objekt3
Läst 656 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2011-01-25 01:07



Bookmark and Share


  H.C.B
riktigt bra skrivet
2016-09-21

  Nanna X
dina ord skruvar sig mot centrum
cykloner eller spiraler
jag gillar det starkt!
2011-11-22

  Aftonvännen
Hästögat bränner in och sätter punkt.
2011-04-03

    Max Poisé
Tänker oavkortat på fem myror är fler än fyra elefanter, i ett avsnitt där Brasse testar att skriva poesi!

" min falukorv är en tiger
en flyttfågel som jamar
en fylld hink av ingenting
på marknaden är jag tom bland alla människor..."

varvid Magnus och Eva ropar ut
- men Brasse! Det är ju ingen poesi, det är ju bara en himla massa ord...

själv tycker jag nog att Brasses version är bättre!
2011-02-02

  Johan Pollnow
befriande läsning.
2011-01-29

    Den försvunna
Naivism på marknadsplatsen, virvlars hedonism och den ständiga absurdismen [från de obefriade områdena]. Räkneexempel som förstärker förmågan att se och tydliggöra. Företrädesvis på de intuitiva områdena.
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3