Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fingerad fallenhet

Min ambition
är att röva bort dig
och låsa in dig i min
privata
kollektion
Låta dig stå bland
dåtida, dammiga val och ändå
låtsas vara stor
Stapla fina rader
av hjärtlösa bravader
och beskåda min kära
min kära
kollektion




Fri vers av Elin Brändström
Läst 235 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-01-25 01:12



Bookmark and Share


    vilgot hellros
skön!
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Elin Brändström
Elin Brändström