Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dunkel morgon

Morgon
Ännu ett
uppvaknande
i mörker

Väntar på
yttre ljus och
inre klarhet

Om ljuset
finns hopp
Klarheten
är mera
tveksam




Fri vers av ghost
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-25 07:34



Bookmark and Share


  Anna*
Må båda infinna sig med visshet och glädjande hopp.
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost