Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då den unge lorden


då den unge lorden
innan han visste
han var lord
smorde in sig med
lera över hela kroppen
och leran till slut
torkade och föll av
och han insåg
han var människa

låg jag och
läste i Burroughs
tills även sängen
och till slut hela
rummet omkring mig
obönhörligt
torkade och föll av





Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-25 16:22



Bookmark and Share


  objekt3
Att?
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm