Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i am me

i am me.
scars and all.
i am me,

wild and free




Fri vers av Rude Billy
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-25 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rude Billy
Rude Billy