Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om detta laglösa land i Afrika har jag fått veta mycket av mina elever på SFI (ca 30 procent somalier) ..


"Somalia !"

Somalia !
vi svenskar har inte en susning

Somalia !
tyvärr synes ingen ljusning

Somalia !
banditligor våldtar och mördar
många oskyldiga liv de "skördar"
hänsynslösa monster
beväpnade till tänderna
fatalt grymma "konster"
de mördar "med händerna"

Somalia !
ingen regering finns som styr
oro och våld som ligger och pyr
inga poliser som svarar för lagen
död och blod mest hela dagen
så res dit, ni 20 från SD (!)
DÅ ni Helvetet får se
ni som vill skicka ut somalier
till en död , inga falsarier
det är
för död och förintelse
finns det där !

Somalia
ett land som inte fungerar
all ordning man "punkterar"
tills bättringen kommer
måste vi hjälpa
vi kan INTE dessa människor
stjälpa !

----







Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-25 22:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Barre var bra. Han höll ordning.
2011-01-26

  aol
en ruggigt sann stark skrift
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska