Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har lite svårt med dessa människor som BARA "gräver i sitt eget inre" HELA TIDEN och "spyr ut" sitt hat och sin avsky mot den "oförstående omvärlden".....


"Egotripparnas Exalterade Extremism ! !

Jag menar
VEM blir inte trampad på ?
Ja, mej har "de" trampat båd´"gul och blå "!

Och visst
man kan reagera på det
spy sin galla över det
men INTE HELA TIDEN (!)
det blir INTE bättre för det
bara en tjock och äcklig "smet"

Jag har själv, då och då
utgjutit mig över orättvis behandling
men till en viss gräns
sedan blir det annan "blandning"
för aversioner och "självhävdelser"
övergår lätt till "egofyllda hädelser"
bättre att sig variera
skriva om något mera

Missförstå INTE
jag är INGEN "censor"
skriv VAD ni VILL
om era känslor
det har ni RÄTT till
SÅ är det ALLTID
men kritik
det får man ju ,alltid
så ta den på rätt sätt, mina vänner
det här är ju bara
vad "gubben" känner......

----




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-25 22:56



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Nej, Larz, verkligen INTE ! den är riktad till dem som formligen FROSSAR i destruktiva och suicidiala beteenden och, samtidigt, vill skjuta skulden på andra .... Och det utan undantag och konstant..
2011-01-26

  Larz Gustafsson VIP
Jag förmodar att detta riktar sig mot mig.
Uppriktigt talat och utan att vara oförskämd struntar jag totalt i denna kritik.
För mig är det viktigaste att få skriva vad jag känner och har man inte upplevt den aggression och aversion som jag mött från omvärlden fattar man inte vad det handlar om.
Gå en mil i mina skor.
2011-01-26

  aol
bra du visar vad gubben känner,
2011-01-25

  Mats Henricson
Alldeles nyss (och helt obegripligt !) blev jag kallad "pucko" av en (som jag trodde, "fredlig" skrivare här ! Men "i de lugnaste vatten finns de fulaste fiskarna" . Men, vet ni, jag tänker INTE skriva någon HATISK skrift om hur jävliga alla är mot mig !
2011-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska