Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att titta på för er som har humor…. ;=) http://www.youtube.com/watch?v=ju0wcKcLURE&feature=related


Hatten är ej av


Hattarna mössorna eller ska man säga keps
OM det de ryska myndighetspersonerna
Är mer ”uppsatta” beroende på hur stor
Denna ”keps” är….

Det tänkte man återigen på nu när det är aktuellt
Med sådant…





Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-23 05:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO