Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ack hur vet man


Ack huruvida damerna äro falska eller äkta

Frågade sej vår vän Cornelis

”men när något finns som inte ska när man ta och känna” typ



Men det finns andra saker man kan fundera över

Svårare saker som inte är så enkelt ATT DEFINIERA

För en icke äkta kvinna är lätt

Men en falsk kvinna är svårare att se igenom

och säkert vanligare förekommande



Vad är då falskt egentligen

Och äkta

Egentligen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-02 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO