Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


nuets förväntan

 

nu är förväntan
då allt står och skälver inför språnget
allt står på randen av det tidiga gryningsljuset

och allt ligger framför
vidöppet




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-26 09:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Storslaget!
Lysande!
Massor i få rader!
2011-01-26

  Deva
en så vacker kommentar till en yttre och inre vår..
2011-01-26

  Carola Zettergren
Underbart snyggt och mycket väl fångat!
2011-01-26

    ej medlem längre
det stora äventyret kan börja... nuets darrande åder, i klara penseldrag målade här, allting är just så, "vidöppet" innan skeendena hittar sin väg in i dagen...
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger