Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En känsla

En känsla
Som inte går att sätta fingret på
Som är ovanlig men bekant ändå
Skrämmande men ändå bra
Den kan försvinna eller för alltid bli kvar
Framkallar oro och tvivlande tankar
Men ibland lycka i hjärtat som bankar
Och ingenting är absolut eller definitivt
Förutom det faktum att det är
En känsla




Fri vers av Mönster
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-26 10:50



Bookmark and Share


  beli
DU BARA ÄR SÅ OFATTBART BRA !!! FINNS BARA ETT ORD

KANON <3<3<3
2011-01-26

  M.A.J.R
Grymt bra ! ^^
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Mönster
Mönster