Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade du

 

Du var min väg
ut från mörkret
inom mig

Du fanns där vid
min sida när smärtan
var som värst

Du lyssnade på
dom få ord
jag fick ur mig

Du låg i min säng
så jag kunde känna
närhet men jag
kunde inte ge nått
tillbaka

Den kärlek som du
gav mig glömmer
jag aldrig

 

Älskade

Du




Fri vers av Janne
Läst 365 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-01-26 13:06



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Orden sätter sig djupt inom - du lyckas förmedla en känsla så stark med denna mjuka dikt av kärlek och tacksamhet. TACK för att jag får läsa!
2011-03-07

  Reg
Tröstingivande, jag ler =)
fina rader det här.

"Du lyssnade på
dom få ord
jag fick ur mig"

En konst att Lyssna.
Såå bra.
2011-02-16

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Skickligt och berörande beskrivna känslor. Varmt, vackert. =)
2011-02-09

  Sofhia Wirström
denna berör, den värmer. Fortsätt skriva som du gör.
2011-02-07

  Ninananonia VIP
Kärleksfull.
Värmer din vän.
Som är vid din sida.
2011-02-02

  aol
så ömt så vackert,
2011-01-31

  Ninananonia VIP
Så fint och kärleksfullt :)
2011-01-28

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert om Riktig kärlek
som vi alla behöver
när det krisar...
Väldigt fin bild,
passar bra med
denna innerliga dikt
2011-01-27

  Filosofen2
Tänk ja så gör smärtan oss till slavar.... Oooo vad vacker, sorgsen, underbar.... Ankaret sitter kvar i ditt hjärta
2011-01-27

  Lena Själsöga Keijser
vad kan sägas
stiger in i denna så vackra mantel
upplever flödesljuset
ömheten
värmen

detta är

är

Tack att Tinderljusen Är Hos Dig

Själsöga
2011-01-26

    Ken Cassel
Bra skriftat, min vän!

Mvh
2011-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne