Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En man fick en bror



En man fick en bror
Som var idiot
Ja alltså han var inte man då
Och brodern ännu mindre
Men kanske redan då, idiot
Men med tiden så även om man lätt överser med detta så…

OKI så vad gör man med en idiot till bror
Man överser man överser man överser
Till slut så blir det som ett glas som alltid häller i
Utan att det är hål eller uthällning
Det rinner över
Idiotins ytspänning räcker till slut inte till
Översvämmingen blir total

För idiotin förstör t o m delar i hans liv
Han lämnar idioten åt sitt öde
Han vill aldrig mer se honom om han slipper
Eller höra eller ens mer möta hans familj
För de ”tar ställning” så han bryr sej inte
Brodern är idiot, tragiskt men sant
En elak idiot dessutom




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-10 00:02



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket sorgligt att läsa
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO