Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

elakt medvetet och en argplitat sak på den tiden det begav sig.. det där som man inte vill kännas vid längre. hämndens känsla som pyr.. kanske ca 80tal?




smulor i sängen

 

*

hur i hela friden
eller ofriden också
ska du ha det me

det du ska ha

ska du ha det alls
eller har du nog redan


av det du har nu

brickor

 

(spelmarkörer låter högt när dom fipplas med)

 

silverbrickan du bad om

har börjat luta
jag ställde den på de fyra reglerna
du bestämde vara våra

grundpelare

befinner du dig under
över eller på brickan
eller inte alls
medveten om att du redan
fått det du bad om

extrapolerat ornamenterat ljudisolerat
mähä till bärare

huu jag rymde då men lät mina händer
bära fram din önskan högt i det blå

 

själv har jag tagit skydd långt därifrån för
den brickan vill jag inte ha över mig hu nej


den brickan som du bad om, det är

det du får

 

- Ha så kul
Bon Apetit & Go Spis! Hoppas det fastnar i tänderna!

(du glömde att fråga om min egen)

 


inget av det du bad om
fanns inom mig
allt fanns på rea i närmsta

 

Jourtelefon 

vidarebefordrat

 

"En Bricka i spelet - ja jäklar..!
och här föredrar man

 

smulor i sängen

 

och dånande tomrum
där njutningen ekar i bolster och bök
där lusten finns lagd i leenden och
röken ritar ringar av yrsel

 

ej glansiga svansiga
spänstiga tjänster

till soundet av
servisens skrammel
."

 

/Jourtelefon per vbf

*

 

 

 

 

*

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-11 06:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri