Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek


Lever i hjärtat

Orden har tagit slut
just nu lever jag i hjärtat.

Du kommer hem med glass och blommor
när min förkylning värker

Vem är du underbara man som månar så om mig.
Jag saknar dig varje minut du är borta

Du är underbar
så...

Underbar




Fri vers av yta
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-27 06:37



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Fint och kärleksfullt:)
2011-01-27

  Anna*
En sådan härligt livsbejakande text trots förkylning och allt =0)
2011-01-27

  Yrre VIP
Mycket fin, krya på dig!!
2011-01-27
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta