Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagsmorgon i gammalt hyreshus

På söndagsmorgon vaknar jämt vårt hus
vid vattenledningssus och brus
Herr Hammarlund vill duscha kroppen
Fru Pettson spolar sump ur kaffekoppen
Att sova är nog rätt besvärligt
när huset dånar så förfärligt
För mig har dagen ändå guld i munden
jag njuter orgelbrus i morgonstunden




Bunden vers (Rim) av stenhur VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-27 09:36



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
lättsamt flyt och jag gillar det. rimmat och med värme/humor. snyggt
2011-01-27
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP