Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har jag redan glömt...?


Har jag redan glömt
Lagt bakom mig
Det som aldrig blev?

Har jag redan tömt
Mitt hjärta
På allt som var du?

Alla ord
Alla tankar
Alla nätter
Utan sömn
Alla kvällar jag sagt god natt till dig
Fast du inte var där på riktigt

Dagarna är grå och utan lust
Sen du vände dig bort
Du tog hoppet och färgerna som målar glädje med dig
När du gick
Och lämnade bara tomhetens bruna pensel kvar

Allt blev till intet av det som aldrig var
Nu döljer jag glöden som aldrig falnar
Som glöder än
Så att ingen ska se när jag bränner mig på det gömda

Och jag vet, min älskade

Att jag aldrig kan och aldrig ska och aldrig vill
Glömma dig…

TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 393 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-01-27 12:29



Bookmark and Share


  tinamarie
"Nu döljer jag glöden som aldrig falnar
Som glöder än
Så att ingen ska se när jag bränner mig på det gömda"

Starkt starkt..... igenkännande
2011-01-31

  entusiasm
jättebra skrivet!
2011-01-29

  Anna*
Anders lyfter fram de pärlor i texten som gör den exceptionell! Jättebra!
2011-01-29

  Ninananonia VIP
Du skriver så fantastiskt bra TT!
Applåd från mig !
2011-01-29

  volaille
bra text som känns !
2011-01-29

  Ann-sofie.
Inget svider mer än förlorad kärlek, vacker text..
2011-01-28

  Skymning Blå VIP
Gillar speciellt:
"Du tog hoppet och färgerna som målar glädje med dig"
och
"Och lämnade bara tomhetens bruna pensel kvar"
och
"Så att ingen ska se när jag bränner mig på det gömda"

Jag tycker att det lyfter och ger texten extra liv

AE
2011-01-27

  mare VIP
Stark dikt, fylld av känslor...fin..
2011-01-27
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT