Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våta drömmar

Drömmarna
om vågor

om de stora
vätskornas
rörelser

om haven
därute
där valarna sjunger

och delfinerna
smeker varandra
med fenorna


Drömmarna
om de inre haven

där andra röster sjunger

och där vågorna slår
i takt med
mörkrets viskningar

om att
just du

är älskad




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-27 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP