Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan tid, ett annat liv

En annan tid,
ett annat liv
är för sent




Fri vers av ghost
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-01-27 20:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du får en ny chans i nästa liv
2011-01-27

  SandraEriksson
Sant :)
2011-01-27
  > Nästa text
< Föregående

ghost
ghost