Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man ska inte bry sej


Man ska inte bry sej
Det är sant
Inte vara svart sjuk
Nä fan inte ett dugg faktiskt

Men när ens ex på relativt kort tid
Har en massa knull
Däribland den vi skämtat om jämt förr
Att ”såfort en kvinna blir ensam/ledig, så kommer han”

Och då menade vi kommer, i båda meningarna
Han verkar jaga de nyskilda
Allt från 20 till 50 års åldern
Och där lägger hon sej under och ger sej
De känns lite som att

Man blir sviken i efterhand
Har man i alla dessa år haft ett riktigt luder vid sin sida
Ett riktigt djävla luder, som lägger sig under vadsomhelst
Och närsomhelst
Och med vemsomhelst…..
Om inte annat så försvinner det sista man hade
Av respekt kvar… fy fan




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-09 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO