Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är i den tidiga morgonen


Ännu en dag

Ännu en gång har Vintern
andats kärlek över vårt landskap

En kärlek som fått grenverk och gator
att glittra och glimma

Det är något andäktigt över
morgonens tidiga timmar

då jag tacksamt tänker
hur vacker vår värld ändå är

Hur kölden så vackert har
ramat in just den här morgonen

träden är som klädda i kristall
och marken som änglaströdd
av ljusreflektioner från miljoner
iskristallers blänk




Fri vers av Maiah VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-01-27 22:49



Bookmark and Share


  mare VIP
En vacker dikt..
2011-01-31

  Lars Hedlin
Gillar
2011-01-30

  M.A.J.R
Jag har läst denna text två gånger nu och jag kan läsa denna igen =) så bra är den ^^
2011-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP