Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så kan de gå med


Hon hade styvmor
Men fast fadern ”var äkta”
Så var han styv med
Så styvfar ville ofta visa
Hur styv han var

Blunda sa han och öppna munnen
Och hon vågade inte annat
Men en gång gömde hon en kniv bakom ryggen
Och när han blundade så högg hon

Han gjorde aldrig det mer…..
Han fick hitta på en helt annan historia
Innan han kom till sjukan
Precis som slagna kvinnor brukar tvingas göra
Han ”halkade med kniven i handen”
Men han rörde aldrig sin dotter mer

Han hittade på allt med kniven och kulor på golvet
Stånd och hålla den i handen
Man kunde kallade det styv kuling
Om man ville va lustig
Men ingen tyckte det var lustigt
Mer än hon som njöt av att slippa göra det mer
Det som ”alla döttrar gör för sina fäder”
”För att visa sin kärlek”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-15 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO