Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.. väck inte den björn som sover.. (jag är inte så säker på det..^^)




dom säger

 

 

*

dom säger att
maten ska tysta mun

jag är inte
så säker
på det
nej

dom säger att
lika barn leka bäst

jag är inte
så säker
på det
nej

dom säger att
själv är bäste dräng

jag är inte
så säker
på det
nej

dom säger att
äpplet faller inte långt från trädet

jag är inte
så säker
på det
nej

dom säger att
det är som mörkast före gryning

jag är inte
så säker
på det
nej

dom säger att
målet helgar medlen

jag är inte
så säker
på det
nej

dom säger att
upprepningar är av ondo

jag är inte
så säker
på det
nej

 

mormor säger att
dit det lute' dit rinn' de'

jag är säker på det
ja
jag är säker

på det jag blir lärd
på det jag blir tvingad till

på det jag får näring av

genom motståndets lagar
myndigheters lagar
kråkans lagar

 

jag är inte
så säker på
om jag är säker på det

men klagar mig hes
och kapitulerar inför dina läppars krav

på ett leende tillbaka

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-28 08:36



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Vackert slut, igen!
2011-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri