Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumskallarna i SKÅNE


Dumskallarna i SKÅNE
Är de som betalar ut för patientbesök
Som inte utförts
Och det ör uppenbarligen bara fakturorna som ”kollas”
Man ser inte alls på nåt annat inga journaler
Ingenting annat

Är man så dum så man tror att ”rika välbetalda läkare”
Inte fuskar
Hahahahah
Är man verkligen så dumma på Skånes landsting
Sen kan man undra
Är alla andra landsting lika dumma med
Och vågar man ta i det på riktigt

Eller är man rädda att de ska få förtroende konsekvenser?
Läkarna ska de klara sej undan för ”förtroendets skull”?
Är det så att man fyller fakturorna med luft
För att öka vinsten och den ”officiella bristen” på läkare?
Även det för att tjäna mer
Så läkarna undersöker inte röven
De knullar oss och hela staten i röven
Genom att ta betalt för luft

Men kanske kan man undra om verkligen
Landstingen är så förbaskat godtrogna och släphänta
Med allmänna pengar?
Och tanken att fängelserna skulle fyllas med en massa läkare
Känns ju rätt kul faktiskt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 170 gånger
Publicerad 2011-01-29 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO