Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det behövs forskare

Det behövs forskare...

för att konstatera att IKEA har labyrinter så att kunderna ska handla mer

för att upptäcka att barn som läser mycket med sina föräldrar blir bra på att läsa

som berättar för oss att det är motion och rätt kost som gör att vi inte blir feta

Sannerligen, det behövs verkligen mer pengar till forskning






Fri vers av Vimala
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-28 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vimala