Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ömsar Skinn


Dina ord står packade i hallen,
tillsammans med dina känslor.

Min ensamhet spikar fast
dina fötter i tamburmattan.

Men jag vet att det nya kommer att bli bra.
Efter ett tag. Efter ett tag. Efter ett tag.

Dina skuggor vandrar fortfarande oroligt.
De förföljer mina nätter, de genomskinliga.

Jag ömsar skinn nu.
Drar loss delar av det som varit.

Hänger upp dem på tår-tork.
Sparar det blöta för lärdom.

Mina ord står packade i hallen,
tillsammans med mina känslor.

Det är dags att gå vidare nu.
Så jag låter dig gå.

Mitt nya skinn glänser
i medvetandets rikedomar.




Fri vers av Daybreaker
Läst 245 gånger
Publicerad 2005-12-10 15:41



Bookmark and Share


  Lola
"Men jag vet att det nya kommer att bli bra.
Efter ett tag. Efter ett tag. Efter ett tag."

Ett mantra som jag själv autistupprepar gång på gång på gång.

"Dina ord står packade i hallen" ...är en snygg, absurd och tydligt beskrivande mening. Snillrikt.
2005-12-10

  sol
precis börjat se ljuset på andra sidan själv. du beskriver separationen med tydlig symbolik.

Dina ord står packade i hallen,
tillsammans med dina känslor.

Min ensamhet spikar fast
dina fötter i tamburmattan. oerhört vackert

jag skulle ha tagit bort den sista och den tredje radparet. smaka på det.
2005-12-10

  Therés
hmmm...ja för sjutton! mycket bra beskrivning på en separation
2005-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker